Hoitopolut

Hoitopolut 

Odottavan perheen hoitopolku

Hoitopolku kertoo sinulle reitin raskaustestistä lapsen syntymään. Hoitopolulta löydät jokaisella neuvolakäynnillä käsiteltävät asiat ja vinkkejä raskaus- ja imetysaikaan. Ota yhteyttä omaan äitiysneuvolaasi, kun saat tietää olevasi raskaana.

Alle kouluikäisen lapsen neuvolapolku

Hoitopolulta löydät neuvolakäyntien sisällöt lapsen syntymästä esikouluikään saakka ja sieltä saat hyödyllisiä vinkkejä lapsiperheen arkeen. Ota yhteyttä omaan lastenneuvolaasi synnytyksen jälkeen. 

Lonkan ja polven tekonivelpotilaan hoitopolku

Hoitopolku on tehty sinua varten, jos olet menossa tekonivelleikkaukseen. Hoitopolulta löydät tietoa nivelrikosta ja leikkaukseen valmistautumisesta sekä ohjeita leikkauksen jälkeiseen kuntoutumiseen. Hoitopolulta löydät myös polkusi varrella tarvittavat tärkeät yhteystiedot.

Raskauden ehkäisyn hoitopolku

Suunnitteletko ehkäisyn aloittamista? Mietitkö kenties ehkäisyvalmisteen vaihtoa? Vai oletko uusimassa käytössäsi olevaa ehkäisyvalmistereseptiä? Hoitopolulta löydät tietoa raskauden ehkäisystä ja muusta asiaan liittyvästä.

Astman hoitopolku aikuiselle

Hoitopolku on tehty sinulle, jos epäilet sairastavasi astmaa tai jo astmaa sairastat. Hoitopolulta löydät tietoa sairaudesta, sen tutkimuksista ja hoidosta.