Info

Päijät-Hämeen Hyvis - sähköiset asiointipalvelut 

INFO: Kirjautuminen jatkossa aina selaimen kautta - www.hyvis.fi. Play Kaupasta ladattava Hyvismobiili on poistunut käytöstä.

Asiointipalveluun kirjautuminen

Voit kirjautua sähköiseen asiointipalveluun joko suoraan palvelukohtaisista linkeistä tai "Kirjaudu asiointipalveluun" -painikkeen kautta henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Katso ohjeet kirjautumiseen tästä
 

Kirjautuessasi ensimmäistä kertaa

 • Kirjaudu OmaHyvis-palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 • Hyväksy sähköisen asioinnin sopimus.
 • Lisää omiin tietoihisi voimassaoleva matkapuhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite. Sähköpostilla tai tekstiviestinä ei lähetetä potilastietoja, ainoastaan muistutus OmaHyviksen sähköiseen asiointipalveluun tulleesta viestistä.
 • Ongelmia kirjautumisessa tai muuta kysyttävää? Ota yhteyttä ja anna palautetta!
   

Palvelut eri sairaanhoitopiireissä

Hyvis-sähköiset asiointipalvelut ovat käytössä usealla hyvinvointialueella. Hyvinvointialueiden sähköiset palvelut eroavat hieman toisistaan ja toistaiseksi sähköinen asiointi on mahdollista vain yhdessä Hyvis-piirissä kerrallaan. Haluatko siirtyä toisen hyvinvointialueen Hyvis - sähköisten asiointipalvelujen käyttäjäksi? Toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti jos:

 • Olet tehnyt Hyvis-sähköisen asioinnin sopimuksen toisen sairaanhoitopiirin alueella, mutta haluat vaihtaa asiointisi Päijät-Hämeeseen.
 • Et ole väestörekisterin mukaan kirjoilla Päijät-Hämeessä, mutta haluat käyttää Päijät-Hämeen Hyviksen sähköisiä asiointipalveluita.

Ohjeet asiointialueen vaihtamiseen

 

Mikäli asiointialueen vaihtaminen ei onnistu, toimi näin:

 1. Jos olet asioinut aiemmin toisessa Hyvis-piirissä, tallenna tiedot, jotka haluat säilyttää ja lopeta sähköinen asiointisi. Asioinnin lopetus onnistuu Asiointitilin lopetus -painikkeella jonka löydät Omahyviksen vasemmasta reunasta.
 2. Ilmoita siirtymisestä uuteen piiriin www.hyvis.fi/paijathame/fi  -sivuston palautelinkillä. Jätä palautteeseen yhteystietosi.
 3. Siirto tehdään manuaalisesti, yleensä 1-2 arkipäivässä.
 4. Saat ilmoituksen kun siirto on tehty ja voit kirjautua sähköiseen asiointiin. Tee uusi sähköisen asioinnin sopimus ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.