Etusivu

INFO: Sähköisessä asioinnissa on käyttökatko lauantai 23.10.2021 klo 6:00 - maanantai 25.10.2021 klo 12:00 välisenä aikana potilastietojärjestelmän päivityksen takia.

Laboratorion sähköisessä ajanvarauksessa on käyttökatko keskiviikkona 27.10.2021 klo 10:00-14:00 järjestelmän päivityksen takia.

Jos epäilet koronavirustartuntaa, tee oirearvio Omaolo-palvelussa.

Jos olet varaamassa aikaa koronarokotukseen, pääset ajanvaraukseen tästä Ajanvaraus
Jos olet täyttämässä tartunnanjäljityslomaketta, pääset lomakkeisiin tästä Aloita asiointi

Sähköinen asiointi

Asioi terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaisten kanssa


Tiedote: Laboratorion ajanvaraus ei toimi Internet Explorer -selaimella.

Etelä-Pohjanmaan sähköinen asiointi

Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja terveydenhuollon sähköinen asiointipalvelu on käytössä Seinäjoen keskussairaalassa, Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa, Lapualla, Järvi-Pohjanmaalla, Kuusiokunnissa, JIK:ssä ja Suupohjan liikelaitoskuntayhtymässä. 

Sähköinen asiointi on usein helpoin ja nopein tapa hoitaa kiireettömiä asioita ajasta ja paikasta riippumatta. 

Palvelussa voi varata, siirtää tai perua aikoja ja täyttää esitietolomakkeita, ottaa yhteyttä hoitavaan terveydenhuollon yksikköön sekä sovittaessa viestiä turvallisesti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Kaikki sähköisen asioinnin palvelut eivät ole käytössä koko Etelä-Pohjanmaalla, palvelut vaihtelevat organisaatioittain. Sähköisen asioinnin palveluita lisätään asteittain eri toimintoihin. 

Tietosuojan vuoksi palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista. Kirjaudu asiointipalvelun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja hyväksy sähköisen asioinnin sopimus jolloin palvelu on käytössäsi.

Linkkejä muille sivustoille