Etusivu

Hyvis-asiointipalvelun käyttö päättyy Päijät-Hämeen hyvinvointialueella 30.4.2024. Jos sinulla on Hyvis-asiointipalvelussa talteen otettavia tietoja, niin tulosta tai tallenna ne itsellesi ennen päättymisajankohtaa. Huomioithan, että sähköiset lomakkeet ovat siirtyneet Päijät-Sote sovellukseen.

Lisätietoja korvaavasta palvelusta: Päijät-Sote-sovellus - Päijät-Sote (paijat-sote.fi).
Sähköisen ajanvarauksen toiminta jatkuu ennallaan, lisätietoja: Ajanvaraus - Päijät-Sote (paijat-sote.fi)

Sähköiset asiointipalvelut

Voit varata tai muuttaa aikoja, täyttää lomakkeita ja ottaa yhteyttä hyvinvointiisi liittyvissä asioissa.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen sähköiset palvelut mahdollistavat yhteydenpidon terveydenhuollon ja sosiaalityön ammattilaisiin.

Voit varata sähköisesti ajan esimerkiksi laboratorioon. liikuntaneuvojalle, lastenneuvolaan, perhesuunnitteluneuvolaan, opiskeluterveydenhuoltoon, sosiaalipalveluihin mm. lastenvalvojalle vuorokaudenajasta riippumatta. Voit lähettää kiireettömiä yhteydenottopyyntöjä sekä täyttää esitietolomakkeita tai muita lomakkeita jo ennen vastaanotolle menoa.

Kaikki sähköiset palvelut eivät ole käytössä heti koko Päijät-Hämeessä, vaan palveluita lisätään asteittain eri toimintoihin. Uudet palvelut tuodaan asiointipalvelun sivustolle sitä mukaan, kun niitä saadaan edistettyä tuotantokäyttöön.

Palveluita ja hyvinvointia arkeen

Terveyden ja hyvinvoinnin tueksi.

Valtakunnalliset sähköiset palvelut