Varaa aikoja

Varaa tai siirrä vastaanottoaikoja

Voit varata, siirtää ja peruuttaa aikoja sähköisesti. Palveluihin kirjaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Huomaathan, että osa palveluista on käytössä vain tiettyjen kuntien alueella, osa koko Päijät-Hämeessä. Sähköiset ajanvarauspalvelut toimivat seuraavilla selaimilla: Internet Explorer, Chrome ja Firefox. Palvelu vaatii JavaScriptien sallimisen.

Laboratorio

Voit varata ajan Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän Laboratoriopalveluihin (Fimlab Laboratoriot), kun sinulla on lähete perusterveydenhuollosta tai työterveys Wellamosta. Lue lisää laboratorioajanvarauksesta.

Laboratorion ajanvaraus
- Sähköisesti osoitteessa fimlab.vihta.com
- Puhelimitse 010 808 515 ma-pe 7 - 18


Asiakasneuvonta opastaa laboratoriopalveluita koskevissa kysymyksissä p. 03 311 74445 
ma- pe klo 8-16

Lastenneuvola

Ajanvaraus - Äitiys- ja lastenneuvola, ehkäisyneuvola
Voit varata aikoja puolesta-asioinnin kautta lastenneuvolan 1–6-vuotiaan ikäkausitarkastukseen. Aika on varattava lapsen nimellä. Siirry puolesta asiointiin ajanvaraussovelluksen etusivun oikealta yläreunasta oman nimesi alta löytyvästä valikosta ja valitse lapsi kenen puolesta asioit. Huomioithan, että 1,5-vuotistarkastusajan voit varata vain soittamalla neuvoloiden asiakasohjaukseen, p. 044 416 3103, arkisin klo 8–13.
Voit varata sähköisesti ajan terveydenhoitajan vastaanotolle Lahden ehkäisyneuvolaan. Lahdessa opiskelevien ehkäisyasiat hoidetaan omassa opiskeluterveydenhuollon toimipisteessä.

Muut ajanvarauspalvelut

Opiskeluterveydenhuolto 
Voit varata ajan terveydenhoitajan vastaanotolle.

Sosiaalihuollon ajanvarauspalvelut

Lapsiperheiden sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta
Varaa aika lapsiperheiden sosiaalihuollon ohjaukseen ja neuvontaan, kun haluat keskustella sosiaaliohjaajan kanssa lapsiperheille suunnatuista palveluista, harkinnanvaraisesta toimeentulotuesta tai etuuksista, viranomaisasioiden hoidosta, kasvatukseen ja perhe-elämään liittyvistä kysymyksistä tai muista lapsiperheen elämään liittyvistä asioista.
Palvelu on tarkoitettu Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän alueella asuville perheille, joissa asuu alaikäisiä lapsia. Jos sinulla tai perheelläsi on asiakkuus Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän lapsiperhepalveluissa, otathan ensisijaisesti yhteyttä omaan työntekijääsi. Voit varata ajan Varaa aika -välilehdeltä.

Ilmoittaudu ryhmiin ja tilaisuuksiin täältä