Tiedote: Sähköisessä asioinnissa on käyttökatko perjantai 15.11.2019 klo 15:30 - maanantai 18.11.2019 klo 16:00 välisenä aikana potilastietojärjestelmän päivityksen vuoksi.

Eksoten asiointipalvelu

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin verkkoasiointi mm. ajanvaraus, yhteydenotto, laboratoriotulokset. Tutustu palveluihin:

Eksote ohjeistaa asiakkaitaan postin lakon vuoksi

Lue lisää Eksoten verkkosivuilta

  • Asiakkaita pyydetään käyttämään sähköisiä asiointikanavia. Lue tarjolla olevista palveluista
  • Asiakkaita pyydetään myös katsomaan tietojaan Omakannasta. Omakantaan tunnistaudutaan sähköisesti esimerkiksi pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla ja sen kautta voi lukea esimerkiksi hoitoon liittyneitä kirjauksia. Palvelu löytyy osoitteesta: www.omakanta.fi.

Eksoten asiointipalvelu eteläkarjalaisille - Terveydenhoidon ja sosiaalipalvelujen verkkoasiointi mm. ajanvaraus, yhteydenotto, laboratoriotulokset

 

Asiointipalvelussa voit asioida sähköisesti Eksoten ammattilaisten kanssa. Eksoten palveluihin kuuluvat muun muassa fysioterapia, terveysasemien palvelut 

(lääkäri, sairaanhoitaja), hammashoito, neuvolat, Etelä-Karjalan keskussairaalan poliklinikat, sosiaalityö, vammaispalvelut. Löydät kaikki Eksoten palvelut verkkosivuiltamme www.eksote.fi.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) tuottaa julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut Etelä-Karjalan yhdeksän kunnan asukkaille (Imatra, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Parikkala, Rautjärvi, Ruokolahti, Savitaipale ja Taipalsaari).

Eksoten asiointipalvelusta löydät mm. nettiajanvarauksen ja laboratoriotuloksesi. Tutustu tarjolla oleviin asiointipalveluihimme ja kirjaudu asiointipalveluun.

Valtakunnalliset sähköiset palvelut