Takaisin

Sähköinen asiointipalvelu madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä sosiaali- ja terveyspalveluihin

23.5.2018

Sähköinen asiointipalvelu madaltaa kynnystä ottaa yhteyttä sosiaali- ja terveyspalveluihin

2M-IT Seinäjoki

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueen väestölle sähköisiä asiointipalveluja toteutetaan mm. Hyvis- sähköisen asioinnin kanavan avulla. Hyvis on sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisen asioinnin palvelualusta, jossa Hyvis.fi -sivusto toimii alueen sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisen asioinnin kirjautumissivuna. 

Asiakas voi hoitaa asioitaan hyvis.fi -palvelun kautta ajasta ja paikasta riippumatta. Hyviksen sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa mm. lomakkeiden täyttämisen etukäteen, aikojen varaamisen ja tietoturvallisen viestinvälityksen ammattilaisen kanssa. Sähköisen asioinnin palveluita laajennetaan ja tällä hetkellä palvelut vaihtelevat alueittain. Koko Etelä-Pohjanmaan alueella on mm. mahdollista varata aika laboratorionäytteenottoon, mikäli asiakkaalla on julkisen sektorin lähete.  

Kuinka kirjaudun Hyvikseen?

  • Kirjaudu Hyvis.fi -palveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
  • Hyväksy sähköisen asioinnin sopimus.
  • Lisää omiin tietoihisi voimassa oleva matkapuhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite. Sähköpostilla tai tekstiviestinä ei lähetetä potilastietoja, ainoastaan muistutus Hyviksen sähköiseen asiointipalveluun tulleesta viestistä.