Lastenvalvojan sähköiset asioinnit

Lastenvalvojan sähköiset asioinnit

Lomakkeilla, ilmoituksilla ja hakemuksilla saat yhteyden sosiaalipalveluiden ammattilaisiin. Siirry linkistä sähköiseen asiointiin, valitse Aloita asiointi ja navigoi sieltä halutulle lomakkeelle (yhteydenotto tai Ilmoitukset ja hakemukset).
Sähköinen ajanvaraus on käytössä Kurikan Lastenvalvojalle.

Yhteydenotto lastenvalvojaan

(Järvi-Pohjanmaa, Kaksineuvoinen, Lapua, Suupohjan llky, Kurikka ja Kuussote)

Voit pyytää lastenvalvojalta neuvoa esimerkiksi isyyden selvittämiseen, lasten huoltajuuteen, tapaamisoikeuksiin ja elatusapuun liittyvissä asioissa.

Kurikassa lastenvalvojalle voi varata ajan sähköisesti (Isyyden/äitiyden selvittäminen, Huolto, asuminen ja tapaamisoikeus sekä Elatussopimus). Jos varaat ajan elatussopimusta varten, täytä myös Varallisuusselvityslomake. Ajanvaraukseen pääset kirjautumalla Hyvikseen, siirry Ajanvaraukseen ja Varaa aika.

Isyyden kiistäminen

(Järvi-Pohjanmaa, Kaksineuvoinen, Lapua, Suupohjan llky, Kurikka ja Kuussote)

Ennen lapsen syntymää tehty isyyden tunnustaminen voidaan peruuttaa kirjallisesti 30 päivän aikana lapsen syntymästä. Mies, joka on tunnustanut lapsen, sekä äiti ja mies, joka katsoo olevansa lapsen isä, voivat tehdä kirjallisen peruutusilmoituksen lastenvalvojalle. Peruuttamisen jälkeen ennakollinen isyyden tunnustaminen on vaikutukseton.

Varallisuusselvitys

(Kaksineuvoinen, Lapua, Kurikka ja Suupohjan llky)

Voit täyttää varallisuusselvityslomakkeen sähköisesti ennen lastenvalvojan vastaanotolle menoa. Selvitys tarvitaan molemmilta vanhemmilta elatussopimusneuvoitteluissa.

Elatussopimusta varten Kurikan lastenvalvojalle voit varata ajan myös sähköisesti kirjautumalla Hyvikseen, siirry Ajanvaraukseen ja Varaa aika.

Lastenvalvojan sähköiset asioinnit

Siirry Lastenvalvojan sähköisiin asiointeihin oman kuntasi linkillä. Valitse Aloita asiointi ja navigoi sieltä halutulle lomakkeelle (yhteydenotto tai Ilmoitukset ja hakemukset)