Hyvinvoinnin palvelukartta

Hyvinvoinnin palvelukartta

Tervetuloa käyttämään Etelä-Pohjanmaan Hyvinvoinnin palvelukarttaa!

Hyvinvoinnin palvelukarttaan on koottu tietoja hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen palveluista Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella. Tällä hetkellä palvelusta löytyy liikuntapaikat ja -reitit, päihdepalveluiden tiedot sekä osa elintapaohjauksen/liikuntaneuvonnan palvelutiedoista. Palvelun avulla asukkaat ja ammattilaiset voivat etsiä palveluita nopeasti karttanäkymän avulla.

Kartan käyttöohjeet:

  1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa Karttatasot -kuvaketta ja valitse kartalle näkyviin haluamasi karttatasot.
  2. Kartalle ilmestyy paikkatietopisteitä ja palvelun tiedot. Klikkaamalla pistettä saat näkyviin palvelun lisätiedot ja mahdollisen linkin palvelusta kertoville nettisivuille.
  3. Vasemmassa yläkulmassa olevalla Paikkahaku -kenttään voit syöttää katuosoitteen ja karttasovellus näyttää tämän osoitteen kartalla omana pisteenään, jonka jälkeen voit tarkastella ko. osoitteen lähellä olevia palveluita. Huom! Paikkahaku –toiminnolla voit hakea vain katuosoitteita, sen avulla ei voi etsiä esim. palveluita niiden nimillä.

Haluatko ilmoittaa palvelutietoja kartalla tai korjata olemassa olevia tietoja? Voit tehdä sen linkistä löytyvällä lomakkeella. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla: aksila@epshp.fi 

Käyttöehdot ja lisätiedot: Karttanäkymä on toteutettu Maanmittauslaitoksen Paikkatietoikkuna.fi palvelun karttajulkaisutoiminnon avulla. Palvelun käyttöehdot löydät täältä. Palvelu käyttää evästeitä ja jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Liikuntapaikkojen ja -reittien osalta tiedot kuuluvat Lipas-paikkatietojärjestelmään. Elintapaohjauksen/liikuntaneuvonnan ja päihdepalveluiden osalta tiedot on kerätty ja lisätty Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin perusterveydenhuollon ja terveyden edistämisen yksikön toimesta. Palvelukartta on rakennettu osana sosiaali- ja terveysministeriön rahoittamaa VESOTE-hanketta. Julkaisija: EPSHP, perusterveydenhuollon ja terveyden edistämisen yksikkö Aksila

Tietolähteet: Maanmittauslaitos, Taustakarttasarja; Jyväskylän Yliopisto, Lipas-tietokanta (liikuntapaikat ja liikuntareitit); Palveluiden tuottajat, päihdepalvelut ja elintapaohjaus/liikuntaneuvontapalvelut.