Sähköinen asiointi

Sähköiset asiointipalvelut lisäävät mahdollisuuksiasi käyttää julkisia palveluja ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen asiointi on usein helpoin ja nopein tapa hoitaa kiireettömiä asioita. Hyvis.fi mahdollistaa sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisen asioinnin keskussairaalassa, Kuntayhtymä Kaksineuvoisessa, Lapualla, Järvi-Pohjanmaalla, Kuusiokunnissa, JIK:ssä ja Suupohjan liikelaitoskuntayhtymässä. Kirjautuminen vaatii tunnistautumisen joko henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Lue lisää mobiilivarmenteesta tästä.

Jos sinulle on myönnetty turvakielto, emme valitettavasti voi asioida kanssasi sähköisesti, emme edes luvallasi. Turvakieltotieto saadaan väestötietojärjestelmästä. Jos turvakieltosi on voimassa se estää pääsysi sähköiseen asiointipalveluun. Lue lisää tästä.

Sähköiset palvelut

Etelä-Pohjanmaalla käytössä olevat sähköiset palvelut mahdollistavat yhteydenpidon terveydenhuollon ja sosiaalityön ammattilaisiin. Voit varata sähköisesti ajan esimerkiksi sairaanhoitajalle, lastenneuvolan terveydenhoitajalle, perhesuunnitteluneuvolaan, lastenvalvojalle tai hammaslääkärille vuorokaudenajasta riippumatta. Voit lähettää sähköisiä  kiireettömiä yhteydenottopyyntöjä sekä täyttää esitietolomakkeita tai muita lomakkeita jo ennen vastaanotolle menoa. Palveluja laajennetaan 2018-2019.

Palautetta Hyviksestä?

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko antaa palautetta? Voit jättää yhteystietosi ja kuvauksen asiasta palautelaatikkoon.

Mobiilisovellus

Voit ladata Hyvis mobiilisovelluksen Android- puhelimeesi Google Play Kaupasta. Mobiilisovellus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi turvalliseen viestinvälitykseen.