Sähköisen asioinnin palvelut

Sähköinen asiointi

Sähköinen asiointi on usein helpoin ja nopein tapa hoitaa kiireettömiä asioita ajasta ja paikasta riippumatta. Hyvis.fi mahdollistaa sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisen asioinnin Seinäjoen keskussairaalassa, Ilmajoen, Kurikan, Järvi-Pohjanmaan, Kaksineuvoisen, Kuussoten, Lapuan ja Suupohjan sote-keskuksissa. Tarvitset kirjautumiseen verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Lue lisää mobiilivarmenteesta tästä.

Jos sinulle on myönnetty turvakielto, emme valitettavasti voi asioida kanssasi sähköisesti, emme edes luvallasi. Turvakieltotieto tulee väestötietojärjestelmästä. Jos turvakieltosi on voimassa se estää pääsysi sähköiseen asiointipalveluun. Lue lisää tästä.

Sähköiset palvelut

Sähköiset palvelut mahdollistavat yhteydenpidon terveydenhuollon ja sosiaalityön ammattilaisiin. Voit varata sähköisesti ajan esimerkiksi sairaanhoitajalle, lastenneuvolan terveydenhoitajalle, perhesuunnitteluneuvolaan tai hammaslääkärille vuorokaudenajasta riippumatta. Voit lähettää kiireettömiä yhteydenottopyyntöjä sekä täyttää esitietolomakkeita tai muita lomakkeita jo ennen vastaanotolle menoa.