Hyvis-alueen vaihtaminen

Sähköiset asiointipalvelut ovat käytössä seitsemän sairaanhoitopiirin alueella (Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Itä-Savo, Keski-Suomi, Kymenlaakso ja Päijät-Häme). Sairaanhoitopiirien sähköiset palvelut eroavat hieman toisistaan ja toistaiseksi sähköinen asiointi on mahdollista vain yhdellä alueella kerrallaan.

Jos olet asioinut aikaisemmin toisessa sairaanhoitopiirissä, lopeta vanhan Hyvis-alueesi sähköinen asiointi. Asioinnin lopetus onnistuu omat tiedot - osioissa.

Asiointialue kannattaa vaihtaa silloin, kun kaikki asiointisi siirtyvät uuden sairaanhoitopiirin alueelle esimerkiksi muuttaessasi uudelle paikkakunnalle. Ilmoitathan toiveesi alueenvaihtoon palautelaatikon kautta. Muistathan jättää palautteeseen yhteystietosi, koska pyydämme henkilötunnuksesi puhelimitse. Ilmoitamme sinulle, kun alueen vaihto on tehty.

Käythän tekemässä sähköisen asioinnin sopimuksen Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa kirjautumalla sähköiseen asiointiin ja noudattamalla siellä annettuja ohjeita.