Hyppää sisältöön

Essoten sähköiset palvelut

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen sähköinen asiointi on siirtynyt osoitteeseen www.essote.fi. Kirjautumalla sähköiseen asiointiin tai ajanvarauspalveluihin voit varata, siirtää tai perua aikoja ja täyttää esitietolomakkeita, ottaa yhteyttä sinua palveleviin yksiköihin sekä sovittaessa viestiä turvallisesti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Palvelut vaihtelevat vielä toistaiseksi eri hyvinvointikeskusten - ja asemien välillä.


Suurin osa palveluista edellyttää tietosuojan vuoksi vahvaa tunnistautumista, joten kirjautuminen palveluiden käyttäjäksi tapahtuu omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla on hyväksyttävä sähköisen asioinnin sopimus sekä täydennettävä omat tiedot.


Pääset Essoten sähköisiin palveluihin myös täältä.

 

Siirry ajanvaraukseen tai sähköiseen asiointiin alla olevista painikkeista

         

Uusimmat tiedotteet

20.4.2017
Tiedote
Uudistettu Hyvis.fi –sivusto otettiin käyttöön keskiviikkona 12.4.2017 

Uudistuksen myötä sivustojen sisältö muuttui. Muutoksen laajuus riippuu alueesta: toisilla alueilla tietomäärää rajattiin ja tietoja siirrettiin organisaatioiden omille sivuille, toisilla taas vahvistettiin yhteisen Hyvis.fi-sivuston asemaa. Tervetuloa tutustumaan kaikkien alueiden uusittuihin sivuihin!

9.3.2017
Tiedote
Sähköisen asioinnin palvelu uudistuu

Uudistetut sähköiset palvelut tullaan ottamaan käyttöön kevään 2017 aikana. Käytettävä teknologia uusitaan ja samalla saadaan paljon mahdollisuuksia sähköisen asioinnin monipuoliseen kehittämiseen.

Valtakunnalliset sähköiset palvelut