Hyppää sisältöön

Essoten sähköiset palvelut

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen sähköisessä asioinnissa on käyttökatko 6.11. alkaen. Katkon aikana palvelut iirtyvät uuteen osoitteeseen, mutta löydät ne edelleen osoitteesta www.essote.fi. 

 

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen sähköinen asiointi on siirtynyt osoitteeseen www.essote.fi. Kirjautumalla sähköiseen asiointiin tai ajanvarauspalveluihin voit varata, siirtää tai perua aikoja ja täyttää esitietolomakkeita, ottaa yhteyttä sinua palveleviin yksiköihin sekä sovittaessa viestiä turvallisesti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Palvelut vaihtelevat vielä toistaiseksi eri hyvinvointikeskusten - ja asemien välillä.


Suurin osa palveluista edellyttää tietosuojan vuoksi vahvaa tunnistautumista, joten kirjautuminen palveluiden käyttäjäksi tapahtuu omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla on hyväksyttävä sähköisen asioinnin sopimus sekä täydennettävä omat tiedot.


Pääset Essoten sähköisiin palveluihin myös täältä.

 

Siirry ajanvaraukseen tai sähköiseen asiointiin alla olevista painikkeista

         

Sisältöjulkaisija

8.10.2019
Tiedote
Kirjautuminen jatkossa aina selaimen kautta

Kirjautuminen jatkossa aina selaimen kautta - www.hyvis.fi. Play Kaupasta ladattava Hyvismobiili on poistunut käytöstä.

20.4.2017
Tiedote
Uudistettu Hyvis.fi –sivusto otettiin käyttöön keskiviikkona 12.4.2017 

Uudistuksen myötä sivustojen sisältö muuttui. Muutoksen laajuus riippuu alueesta: toisilla alueilla tietomäärää rajattiin ja tietoja siirrettiin organisaatioiden omille sivuille, toisilla taas vahvistettiin yhteisen Hyvis.fi-sivuston asemaa. Tervetuloa tutustumaan kaikkien alueiden uusittuihin sivuihin!

Valtakunnalliset sähköiset palvelut