Takaisin

Sähköisen asioinnin palvelu uudistuu

9.3.2017

Sähköisen asioinnin palvelu uudistuu

Essote

Uudistetut sähköiset palvelut tullaan ottamaan käyttöön kevään 2017 aikana. Käytettävä teknologia uusitaan ja samalla saadaan paljon mahdollisuuksia sähköisen asioinnin monipuoliseen kehittämiseen.

Uudistus aloitetaan julkisten sivujen päivityksellä. Uusia sivuja työstetään jo jokaisella alueella ja ne otetaan käyttöön kaikille yhteisesti maaliskuussa. Julkisten sivujen ilmettä on kirkastettu ja sisällöt on tarkistettu vastaamaan paremmin tämänhetkistä tarvetta. Sivut taipuvat entistä paremmin myös mobiilikäyttöön.

Julkisten sivustojen lisäksi uudistetaan myös sähköinen asiointi. Eri alueet siirtyvät käyttämään uutta sähköistä asiointia oman aikataulunsa mukaan. Aikataulusta tiedotetaan tällä sivustolla kun käyttöönottopäivät lähestyvät. Sähköisen asioinnin ulkoasu muuttuu täysin ja asioinnin sujuvuuteen on kiinnitetty huomiota. Alkuvaiheessa täysin uusia toiminnallisuuksia ei tule. Asiointipalvelujen sisällöissäkin saattaa tulla muutoksia, tarkempia tietoja käytettävistä palveluistasi saat täältä oman alueesi sivuilta tai organisaation omilta sivuilta.