Sähköinen asiointipalvelu

Annathan suostumuksesi UNA Tilannekuvaan
 

Tilannekuva UNA yhdistää Kannan ja Hyvaks:n sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestelmien tiedot ajantasaiseksi koosteeksi ammattilaisen käyttöön, jotta sinulle voidaan tarjota tarvitsemasi sosiaali- ja terveyspalvelut.

Suostumusinfo 

Mikä on tilannekuva?

Suostumuslomakkeen pääset täyttämään tästä

Keski-Suomen asiointipalvelun kautta voit

  • varata aikoja vastaanotoille
  • ottaa yhteyttä eri toimipisteisiin 
  • täyttää esitietolomakkeita
  • käydä viestinvaihtoa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Asiointipalvelu on käytössä Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten terveyspalveluissa, Jyväskylän kaupungin sosiaalipalveluissa, Keski-Suomen seututerveyskeskuksessa, Saarikassa ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä. Tarjolla olevat palvelut vaihtelevat organisaatioittain. Näet kunkin organisaation käytössä olevat palvelut kirjauduttuasi. Muuramen Hyvinvointi - liikelaitos tarjoaa ainoastaan ajanvarauspalveluita. 

Kirjaudu tästä ajanvaraukseen

Kirjaudu tästä asiointipalveluun

Palveluihin kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.  ja hyväksy sähköisen asioinnin sopimus ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Tarkista ja päivitä asiointipalvelun omiin tietoihin voimassa oleva matkapuhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite. Ne ovat tärkeitä ja etenkin puhelinnumeroa käytetään mm. koronaan liittyvässä viestinnässä. Samalla valitset kumpaan haluat ilmoituksen sinulle saapuneesta sähköisestä viestistä tai lomakkeiden täyttöpyynnöstä. Sähköpostilla tai tekstiviestinä ei lähetetä potilastietoja, ne toimivat ainoastaan herätteinä asiointipalvelusta.

Kuinka toimia jos epäilet saaneesi koronaviruksen

Jos olet

  • oleskellut koronaviruksen epidemia-alueella (lisää tietoa ajankohtaisesta epidemiatilanteesta),
  • ollut läheisessä tekemisessä laboratoriovarmistetun koronavirustartunnan saaneen henkilön kanssa tai
  • ollut läheisessä tekemisissä henkilön kanssa, joka on matkustanut riskialueilla ja jolla on akuutin hengitystieinfektion (flunssa, kts alla) oireita

ja sinulle tulee äkillisen hengitystieinfektion oireita, kuten kuumetta, yskää tai hengenahdistusta, 14 vuorokauden sisällä alueelta saapumisen tai kontaktin jälkeen, toimi näin:

  • Ota aina ensin puhelimitse yhteyttä: Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten asukkaat, jotka epäilevät koronavirustartuntaa tai haluavat kysyä tautiin liittyvissä asioissa, voivat soittaa jatkossa terveysasemien keskitettyyn puhelinneuvontaan numeroon 014 266 0133. Numerosta vastataan arkisin ma-to klo 8–16 ja perjantaisin klo 9–16. Muina aikoina soitetaan päivystyksen keskitettyyn neuvontanumeroon 116 117. Saat ohjeet hoitoon hakeutumiseen.
  • Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin
  • Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi.

Valtakunnalliset sähköiset palvelut