Sähköinen asiointipalvelu

INFO: Järjestelmässä tehdään huoltotöitä maanantaina 19.4.2021 klo 7-8, jolloin esiintyy katkoja ja häiriöitä.

Tervetuloa asioimaan

HUOM! Jos varaat aikaa koronarokotuksiin, huomioi että samanaikaisia varaajia voi olla liikkeellä satoja. Et välttämättä saa ensimmäistä aikaa jos joku muu ehtii tallentaa sen ensin, yritä sitkeästi uudelleen. Suosi muita kuin "ensimmäisenä vapaita olevia aikoja" tai ajanvarauskirjoja. Palvelu saattaa olla hidas, mikäli samanaikaisia varaajia on paljon. 

Koronan vuoksi kaikkien organisaatioiden muut kuin koronaan liittyvät sähköiset ajanvarauspalvelut toimivat rajoitetusti. 

Ajanvarauspalvelut

Palvelussa voit varata, siirtää ja tarkastella varaamiasi vastaanottoaikoja. 

Palvelu on käytössä Jyväskylän Hankasalmen ja Uuraisten terveyspalveluissa, Seututerveyskeskuksessa, Muuramen Hyvinvointi Oy:llä sekä Jyväskylän kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa

Asiointipalveluun

Kirjaudu asiointipalveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos haluat varata vastaanottoajan, kirjaudu ylläolevista painikkeista ajanvaraukseen.

Keski-Suomen asiointipalvelun kautta voit

  • varata aikoja vastaanotoille
  • ottaa yhteyttä eri toimipisteisiin 
  • täyttää esitietolomakkeita
  • käydä viestinvaihtoa sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Asiointipalvelu on käytössä Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten terveyspalveluissa, Jyväskylän kaupungin sosiaalipalveluissa, Keski-Suomen seututerveyskeskuksessa, Saarikassa ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirissä. Tarjolla olevat palvelut vaihtelevat organisaatioittain. Näet kunkin organisaation käytössä olevat palvelut kirjauduttuasi. Muuramen Hyvinvointi - liikelaitos ei tarjoa sähköisiä asiointipalveluja tätä kautta.

Kirjautuminen

Kirjaudu asiointipalveluun pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja hyväksy sähköisen asioinnin sopimus ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Tarkistathan, että olet tallentanut omiin tietoihisi voimassa olevan matkapuhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen sekä valinnut, kumpaan haluat ilmoituksen sinulle saapuneesta viestistä. Sähköpostilla tai tekstiviestinä ei lähetetä potilastietoja, ainoastaan ilmoituksia asiointipalveluun tulleista viesteistä.

Terveyskirjasto - luotettavaa tietoa terveydestä ja sairauksista

Valtakunnalliset sähköiset palvelut