Info

INFO: Kirjautuminen jatkossa aina selaimen kautta - www.hyvis.fi. Play Kaupasta ladattava Hyvismobiili on poistunut käytöstä.

Info

Palvelut eri sairaanhoitopiireissä

Hyvis-sähköiset asiointipalvelut ovat käytössä seitsemän sairaanhoitopiirin alueella. Sairaanhoitopiirien sähköiset palvelut eroavat hieman toisistaan ja toistaiseksi sähköinen asiointi on mahdollista vain yhdessä Hyvis-piirissä kerrallaan. Haluatko siirtyä toisen sairaanhoitopiirin Hyvis - sähköisten asiointipalvelujen käyttäjäksi? Toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti jos:

  • Olet tehnyt Hyvis-sähköisen asioinnin sopimuksen toisen sairaanhoitopiirin alueella, mutta haluat vaihtaa asiointisi Keski-Suomeen.
  • Et ole väestörekisterin mukaan kirjoilla Keski-Suomessa, mutta haluat käyttää Keski-Suomen Hyviksen sähköisiä asiointipalveluita.

Ohjeet asiointialueen vaihtamiseen

 

Mikäli asiointialueen vaihtaminen ei onnistu, toimi näin:

  1. Jos olet asioinut aiemmin toisessa Hyvis-piirissä, tallenna tiedot, jotka haluat säilyttää ja lopeta sähköinen asiointisi. Asioinnin lopetus onnistuu Asiointitilin lopetus -painikkeella jonka löydät Omahyviksen vasemmasta reunasta.
  2. Ilmoita siirtymisestä uuteen piiriin https://www.hyvis.fi/web/keski-suomi/palaute -sivuston palautelinkillä. Jätä palautteeseen yhteystietosi.
  3. Siirto tehdään manuaalisesti, yleensä 1-2 arkipäivässä.
  4. Saat ilmoituksen kun siirto on tehty ja voit kirjautua sähköiseen asiointiin. Tee uusi sähköisen asioinnin sopimus ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.