INFO: Järjestelmässä on havaittu satunnaista kirjautumisongelmaa kansalaisten osalta. Mikäli teille kirjautumisessa tulee ongelmia, laitathan asiasta palautetta sotepalaute-kanavan kautta ja tarkempia lisätietoja, jotta voimme olla teihin yhteydessä asian ratkaisemiseksi. Osoite sotepalaute-kanavaan on: www.sotepalaute.fi. Pahoittelemme mahdollista häiriötä.

Terveyttä ja hyvinvointia kymenlaaksolaisille

Tervetuloa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen Sähköiset palvelut-sivulle.

Kymenlaaksossa sosiaali- ja terveyspalveluja tarjoavat eri ikäryhmien tarpeisiin alueen kunnat Kotka, Kouvola, Pyhtää, Miehikkälä, Virolahti ja Hamina sekä Carea. Alueilla on myös omia sähköisiä palveluita, joista tarkemmin alueen www-sivuilta.

Tälle sivustolle on koottu hyödyllisiä verkkopalveluita ja linkkejä eri ikäryhmille. Täältä löydät tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista, vinkkejä oman terveyden edistämiseen sekä omahoitoa tukevia palveluita.

Palvelut

Millainen on sinun tai läheisesi digitaalinen palvelupolku? Tutustu erilaisiin palvelumahdollisuuksiin.

Asiointi

Asioinnista löydät sähköisiä asiointipalveluja Careaan ja Haminan sekä laboratorion näytteenoton ajanvaraukseen. Asiointiin tarvitset henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Tiedotteet

11.5.2017
Tiedote
Uusi sähköinen asiointipalvelu on nyt otettu käyttöön

Sähköisten asiointipalveluiden käyttöönotto on nyt suoritettu. Pääset käyttämään uutta sähköistä asiointipalvelua samaan tapaan kuin vanhaa asiointipalvelua.

5.5.2017
Tiedote
Sähköiset asiointipalvelut uudelle alustalle

Sähköisten palveluiden uudistus aiheuttaa katkon palveluiden käyttöön. Katkon aikana lomakkeiden täyttö, turvallinen viestinvälitys ja yhteydenottomahdollisuus on pois käytöstä. Palvelukatko on suunniteltu tapahtuvan 8.5.2017 klo 8.00 - 10.5.2017 klo 10.00

Oikopolut