Terveyttä ja hyvinvointia kymenlaaksolaisille

Tervetuloa Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen Sähköiset palvelut-sivulle.

Kymenlaaksossa sosiaali- ja terveyspalveluja tarjoavat eri ikäryhmien tarpeisiin alueen kunnat Kotka, Kouvola, Pyhtää, Miehikkälä, Virolahti ja Hamina sekä Carea. Alueilla on myös omia sähköisiä palveluita, joista tarkemmin alueen www-sivuilta.

Tälle sivustolle on koottu hyödyllisiä verkkopalveluita ja linkkejä eri ikäryhmille. Täältä löydät tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista, vinkkejä oman terveyden edistämiseen sekä omahoitoa tukevia palveluita.

Palvelut

Millainen on sinun tai läheisesi digitaalinen palvelupolku? Tutustu erilaisiin palvelumahdollisuuksiin.

Asiointi

Asioinnista löydät sähköisiä asiointipalveluja Careaan ja Haminan sekä laboratorion näytteenoton ajanvaraukseen. Asiointiin tarvitset henkilökohtaiset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Tiedotteet

20.4.2017
Tiedote
Uudistettu Hyvis.fi –sivusto otettiin käyttöön keskiviikkona 12.4.2017 

Uudistuksen myötä sivustojen sisältö muuttui. Muutoksen laajuus riippuu alueesta: toisilla alueilla tietomäärää rajattiin ja tietoja siirrettiin organisaatioiden omille sivuille, toisilla taas vahvistettiin yhteisen Hyvis.fi-sivuston asemaa. Tervetuloa tutustumaan kaikkien alueiden uusittuihin sivuihin!

10.4.2017
Tiedote
www.hyvis.fi -sivut on uudistettu

Uudistettu hyvis.fi sivusto otetaan käyttöön keskiviikkona 12.4. Kun luet tätä tiedotetta, voit todeta muutoksen tapahtuneen ja pääset selailemaan uudistettuja sivuja. Tervetuloa!

Oikopolut