Kymsoten sähköiset palvelut

Kymenlaakson eAsiointipalvelu on käytössä Haminan, Kotkan, Kouvolan, Lapinjärven, Loviisan, Miehikkälän, Porvoon, Pyhtään ja Virolahden asukkaille.

Palvelussa voi varata, siirtää tai perua aikoja ja täyttää esitietolomakkeita, ottaa yhteyttä hoitavaan terveydenhuollon yksikköön sekä sovittaessa viestiä turvallisesti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Kaikki ePalvelut eivät ole käytössä heti koko Kymenlaaksossa, vaan palveluita lisätään asteittain eri toimintoihin. Uudet palvelut tuodaan asiointipalvelun sivustolle sitä mukaan, kun niitä saadaan edistettyä tuotantokäyttöön.

Tietosuojan vuoksi palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista. Kirjaudu asiointipalvelun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ja hyväksy sähköisen asioinnin sopimus ja palvelu on käytössäsi.

Palvelut

Millainen on sinun tai läheisesi digitaalinen palvelupolku? Tutustu erilaisiin palvelumahdollisuuksiin.

Tiedotteet

11.5.2017
Tiedote
Uusi sähköinen asiointipalvelu on nyt otettu käyttöön

Sähköisten asiointipalveluiden käyttöönotto on nyt suoritettu. Pääset käyttämään uutta sähköistä asiointipalvelua samaan tapaan kuin vanhaa asiointipalvelua.

5.5.2017
Tiedote
Sähköiset asiointipalvelut uudelle alustalle

Sähköisten palveluiden uudistus aiheuttaa katkon palveluiden käyttöön. Katkon aikana lomakkeiden täyttö, turvallinen viestinvälitys ja yhteydenottomahdollisuus on pois käytöstä. Palvelukatko on suunniteltu tapahtuvan 8.5.2017 klo 8.00 - 10.5.2017 klo 10.00

Oikopolut