INFO: Sähköisessä asioinnissa on käyttökatko 21.12.2018 - 7.1.2019 potilastietojärjestelmän päivityksen vuoksi.

V
oit varata ajan Papa-joukkoseulontaan tai näytteenottoon (kutsun saaneet) alla olevista linkeistä:

Papa-joukkoseulonta
Näytteenotto Hamina

Asiointipalvelu avoinna ympäri vuorokauden

Asiointipalvelusta löydät palveluja Careaan sekä Haminan ja laboratorion näytteenoton ajanvarauspalveluita.

Asiointi tapahtuu suojatussa internet-yhteydessä, johon kirjaudutaan henkilökohtaisella verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tulee rekisteröityä, täyttää omat yhteystiedot sekä hyväksyä asiointisopimus. Asiointisopimuksen voi tehdä myös etukäteen valmiiksi (ei turvakieltoa), vaikka ei juuri nyt olisi tarvetta asioida terveydenhuollon kanssa. Asiointi sopii kiireettömien asioiden hoitamiseen.

Asiointipalvelussa voit täyttää esitietolomakkeen ja lähettää sen ammattilaiselle ennen vastaanotolle tuloa, ottaa yhteyttä sinua askarruttavissa asioissa, viestittää hoidostasi ammattilaisen kanssa sekä varata aikoja. Careassa asiointi edellyttää lähetettä tai aiempaa hoitosuhdetta.

Sähköisen asioinnin hyödyt:

  • Nopeutat asiointiasi ja tiedon saantia terveydenhuollon ammattilaiselta.
  • Voit asioida joustavasti sinulle parhaiten sopivana aikana.
  • Sinut tavoitetaan nopeasti, vaikka et pystyisi vastaamaan puhelimeen.

Sähköisten asiointipalvelujen käyttö vaatii tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täydennä yhteystietosi ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Huomioi, että palvelun käyttämiseksi sinun tulee antaa ajantasalla oleva sähköposti/matkapuhelinnumero, jotta saat ilmoituksen sinulle saapuneesta viestistä, lomakkeesta tai mahdollisesta ajanvarausajasta. Sähköpostilla tai tekstiviestinä ei lähetetä potilastietoja.

Rekisteriseloste