INFO: PHHYKY:n sähköinen Hammaslääkärin ajanvaraus hoitojonossa oleville ei ole toistaiseksi käytössä vallitsevan Koronavirustilanteen vuoksi. Tiedustelut puhelimitse numerosta 03-8184911 arkisin klo 10 - 12.

Ajalla 22.6.-16.8.2020 PHHYKY:n lastenneuvola-aikoja on sähköisesti varattavissa rajoitetusti neuvoloiden kesäsulun ja toiminnan supistamisen vuoksi. Voit tiedustella mahdollisia vapaita aikoja kesäsulun ajalle myös puhelimitse numerosta 044-4163103 arkisin klo 8-13.

Lapsiperheiden ja työikäisten ohjaukseen ja neuvontaan ei voi tällä hetkellä varata aikaa koronatilanteen vuoksi.

Sähköiset asiointipalvelut

Voit varata tai muuttaa aikoja, täyttää lomakkeita ja ottaa yhteyttä hyvinvointiisi liittyvissä asioissa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän sähköiset palvelut mahdollistavat yhteydenpidon terveydenhuollon ja sosiaalityön ammattilaisiin.

Voit varata sähköisesti ajan esimerkiksi hoitajalle, laboratorioon. liikuntaneuvojalle, lastenneuvolaan, perhesuunnitteluneuvolaan, opiskeluterveydenhuoltoon, synnytysvalmennusryhmiin, sosiaalipalveluihin mm. lastenvalvojalle, sosiaalihuollon ohjaukseen ja neuvontaan tai rajoitetusti lääkärille (Asikkala, Ahtiala) vuorokaudenajasta riippumatta. Voit lähettää kiireettömiä yhteydenottopyyntöjä sekä täyttää esitietolomakkeita tai muita lomakkeita jo ennen vastaanotolle menoa.

Kaikki sähköiset palvelut eivät ole käytössä heti koko Päijät-Hämeessä, vaan palveluita lisätään asteittain eri toimintoihin. Uudet palvelut tuodaan asiointipalvelun sivustolle sitä mukaan, kun niitä saadaan edistettyä tuotantokäyttöön.

Palveluita ja hyvinvointia arkeen

Terveyden ja hyvinvoinnin tueksi.

Valtakunnalliset sähköiset palvelut