Etusivu

INFO: Ajalla 13.6.–14.8.2022 PHHYKY:n lastenneuvola-ajat eivät ole sähköisesti varattavissa neuvoloiden kesäsulun ja toiminnan supistamisen vuoksi. Voit tiedustella mahdollisia vapaita aikoja kesäsulun ajalle puhelimitse numerosta 044-4163103 arkisin klo 8–13.

Omaolon seksitautiepäilyn oirearvio otettu käyttöön 31.8.2020.

Sosiaalihuollon ohjaukseen ja neuvontaan Polku ei voi tällä hetkellä varata sähköisesti aikaa koronatilanteen vuoksi.

Synnytysvalmennusryhmät on peruttu vaikeutuneen koronatilanteen vuoksi toistaiseksi.

Muutos raskauden ensikäyntipuheluiden toimintatapaan 
14.4.2022 alkaen täytäthän ennen raskauden ensikäyntiajanvarauspuhelua äitiyshuollon esitietolomakkeen.  Huomioithan, että emme voi varata ensimmäistä aikaa, ennen kuin äitiyshuollon esitietolomake on täytetty.  Lomakkeen löydät > täytä esitietolomakkeita tai ota yhteyttä > äitiyshuollon esitietolomake.

Sähköiset asiointipalvelut

Voit varata tai muuttaa aikoja, täyttää lomakkeita ja ottaa yhteyttä hyvinvointiisi liittyvissä asioissa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän sähköiset palvelut mahdollistavat yhteydenpidon terveydenhuollon ja sosiaalityön ammattilaisiin.

Voit varata sähköisesti ajan esimerkiksi hoitajalle, laboratorioon. liikuntaneuvojalle, lastenneuvolaan, perhesuunnitteluneuvolaan, opiskeluterveydenhuoltoon, synnytysvalmennusryhmiin, sosiaalipalveluihin mm. lastenvalvojalle, sosiaalihuollon ohjaukseen ja neuvontaan tai rajoitetusti lääkärille (Asikkala) vuorokaudenajasta riippumatta. Voit lähettää kiireettömiä yhteydenottopyyntöjä sekä täyttää esitietolomakkeita tai muita lomakkeita jo ennen vastaanotolle menoa.

Kaikki sähköiset palvelut eivät ole käytössä heti koko Päijät-Hämeessä, vaan palveluita lisätään asteittain eri toimintoihin. Uudet palvelut tuodaan asiointipalvelun sivustolle sitä mukaan, kun niitä saadaan edistettyä tuotantokäyttöön.

Palveluita ja hyvinvointia arkeen

Terveyden ja hyvinvoinnin tueksi.

Valtakunnalliset sähköiset palvelut