Takaisin

www.hyvis.fi -sivut uudistuvat

10.4.2017

www.hyvis.fi -sivut uudistuvat

Paula / Hyvis-ICT

Uudistettu Hyvis.fi –sivusto otetaan käyttöön keskiviikkona 12.4.2017 aamupäivän aikana. Muutos aiheuttaa pieniä käyttökatkoja ja tulee voimaan asteittain kullekin käyttäjälle. Lisäksi saattaa ilmetä vanhojen linkkien toimimattomuutta. Osoite www.hyvis.fi toimii kuitenkin koko päivän ja pääset siirtymään alueesi sivustoille (joko uusille tai vanhoille). Huomioitavaa on, että aamupäivän aikana sivut saattavat toimia eri käyttäjillä eri tavoin siten, että yksi käyttää vielä vanhaa sivustoa ja toinen taas toinen pääsee jo uusille sivuille. Päivityksen valmistuttua jokainen käyttäjä ohjautuu uudistettuun Hyvikseen. Huomioitavaa on, että vanhoilla linkeillä sivuja ei enää löydy.

Teknisen päivityksen yhteydessä myös sivustojen sisältö muuttuu. Alueesta riippuen muutos on joko pieni tai iso. Toisilla alueilla tietomäärää typistetään ja tietoja siirretään organisaatioiden omille sivuille, toisilla taas vahvistetaan yhteisen sivuston asemaa. Tervetuloa tutustumaan uusituille sivuille 12.4. jälkeen.

Huom! Kaikki linkit, jotka johtavat hyvis.fi -alkuisille julkisille sivuille (lukuunottamatta yhteistä aloitussivua: www.hyvis.fi), tulee muutoksen jälkeen korjata osoittamaan uusituille sivuille. Korjaa siis linkkisi ja suosikkisi ohjaamaan uusille sivuille!

Tässä vaiheessa uudistetaan vain julkiset www.hyvis.fi -sivut. Alueesi palvelut sisältävät sivustot, joihin pääset tunnistautumisen jälkeen, uusitaan myöhemmin kevään aikana kunkin alueen oman aikataulun mukaisesti.