INFO: Sivustoa päivitetään ti 25.9.2018 klo 7.00-8:00, jona aikana saattaa esiintyä käyttökatkoja.
INFO: Satunnaisesti kirjautuminen voi estyä ja tulla ns. valkoinen sivu. Ongelma johtuu Internet Explorer-selaimen vanhasta versiosta. Käytä kirjautumiseen toista selainta tai päivitä selain.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Tervetuloa Päijät-Hämeen sähköisen asioinnin sivuille!

Sivustolta löydät Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän sähköiset palvelut sekä tietoa alueellisesta sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutarjonnasta. Sivuilta löydät myös luotettavaa tietoa terveydestä ja vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Heräsikö kysymyksiä tai haluatko kommentoida? Ota yhteyttä ja anna palautetta!

Sähköiset asiointipalvelut

Varaa tai muuta aikoja, täytä lomakkeita tai ota yhteyttä turvallisen viestinvälityksen kautta.

Palveluita ja hyvinvointia arkeen

Hyvinvointia arkeen -välilehdeltä löydät runsaasti materiaalia terveytesi ja hyvinvointisi tueksi. Olemme koonneet valtakunnan kattavimmat sivustot ja parhaat sähköiset sovellukset saman katon alle. Palvelut-välilehdeltä löydät puolestaan tietoja Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutarjonnasta.

Tapahtumat

22.8.2018
Tiedote
UNIAPNEA – ENSITIETOPÄIVÄ

APAP-laitetta käyttäville Uniapneapotilaille ja heidän läheisilleen tarkoitettu ryhmänohjaustilaisuus: tiistai 23.10.2018 klo 12.30 – 16.00, PHKS, Luentosali 1

18.6.2018
Tiedote
Sepelvaltimotautipotilaat

Tilaisuudet on tarkoitettu vastasairastuneille sepelvaltimotautipotilaille ja heidän läheisilleen. Päivä tarjoaa tietoa sepelvaltimotaudin hoitomahdollisuuksista, kuntoutuksesta ja tarjoaa mahdollisuuden vertaistukeen. Tilaisuudet järjestetään keskussairaalan suuressa luentosalissa

Valtakunnalliset sähköiset palvelut