Etusivu

INFOOmaolon seksitautiepäilyn oirearvio otettu käyttöön 31.8.2020.

Muutos raskauden ensikäyntipuheluiden toimintatapaan 
14.4.2022 alkaen täytäthän ennen raskauden ensikäyntiajanvarauspuhelua äitiyshuollon esitietolomakkeen.  Huomioithan, että emme voi varata ensimmäistä aikaa, ennen kuin äitiyshuollon esitietolomake on täytetty.  Lomakkeen löydät > täytä esitietolomakkeita tai ota yhteyttä > äitiyshuollon esitietolomake.

Sähköiset asiointipalvelut

Voit varata tai muuttaa aikoja, täyttää lomakkeita ja ottaa yhteyttä hyvinvointiisi liittyvissä asioissa.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueen sähköiset palvelut mahdollistavat yhteydenpidon terveydenhuollon ja sosiaalityön ammattilaisiin.

Voit varata sähköisesti ajan esimerkiksi laboratorioon. liikuntaneuvojalle, lastenneuvolaan, perhesuunnitteluneuvolaan, opiskeluterveydenhuoltoon, sosiaalipalveluihin mm. lastenvalvojalle vuorokaudenajasta riippumatta. Voit lähettää kiireettömiä yhteydenottopyyntöjä sekä täyttää esitietolomakkeita tai muita lomakkeita jo ennen vastaanotolle menoa.

Kaikki sähköiset palvelut eivät ole käytössä heti koko Päijät-Hämeessä, vaan palveluita lisätään asteittain eri toimintoihin. Uudet palvelut tuodaan asiointipalvelun sivustolle sitä mukaan, kun niitä saadaan edistettyä tuotantokäyttöön.

Palveluita ja hyvinvointia arkeen

Terveyden ja hyvinvoinnin tueksi.

Valtakunnalliset sähköiset palvelut