Ilmoittaudu

Voit ilmoittautua ensitietotilaisuuteen, StopDia- tai Tulppa-ryhmään. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sivun oikeassa yläreunassa olevaan asiointipalveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Sähköinen ilmoittautuminen toimii seuraavilla selaimilla: Internet Explorer, Chrome ja Firefox. Palvelu vaatii Java Scriptien sallimisen.

Ensitietotilaisuus sepelvaltimotautia sairastaville ja heidän läheisilleen

Torstaina 22.2.2018 klo 11.45-16.00

Päijät-Hämeen keskussairaala, luentosali

Ilmoittautumisen voit tehdä seuraavilla tavoilla:

  • Oikean yläreunan asiointipalvelun kautta sähköisesti tai
  • sähköpostilla valtimotautikuntoutuja@phhyky.fi  tai
  • tekstiviestillä 044 7195891/Hanna Meriläinen

Lue lisää

 

StopDia- ryhmä

StopDia-tutkimushankkeeseen kuuluva tyypin 2 diabeteksen ennaltaehkäisyryhmä. Voit ilmoittautua mukaan ryhmään, jos sinulle on tullut tutkimushankkeelta ohje osallistua StopDia- ryhmäohjaukseen.

Ilmoittaudu kirjautumalla sivun oikeassa yläreunassa olevan asiointipalvelun kautta, jos se ei onnistu voit ilmoittautua sähköpostilla stopdia@phhyky.fi

StopDia-ryhmät

 

Tulppa avo-kuntoutusryhmät terveysasemilla

Tulppa-ryhmänohjaus on Sydänliiton kehittämä ryhmämuotoinen avokuntoutusohjelma valtimotautipotilaille. Ryhmä kokoontuu terveysasemalla kaksi tuntia kerrallaan noin 8-10 kertaa. Tapaamisilla käsitellään valtimotautia sairautena, liikkumista, ravitsemusta, lääkehoitoa, mielialatekijöitä, kivun hoitoa ja ensiapua. Ryhmä kannustaa omahoidon toteuttamiseen ja mahdollistaa vertaistuen saamisen sairauden hoitoon.

Ilmoittautumisen voit tehdä seuraavilla tavoilla:

​Tulppa-ryhmät

 

Synnytysvalmennukseen ilmoittautuminen

Keskussairaalan synnytysvalmennuksessa käydään synnytyssalin kätilön kanssa läpi synnytystä, sen hoitoon liittyviä käytäntöjä ja mahdollisuuksia sairaalassamme, sekä tutustutaan synnytysosaston tiloihin niiltä osin kuin kulloinkin mahdollista. Tarjolla on kolmenlaisia ryhmiä: pariskunnille (äiti ja puoliso/tukihenkilö), äideille (ilman puolisoa/tukihenkilöä saapuville), sekä englanninkielinen ryhmä. Ryhmän kesto on noin 1,5 tuntia. Ryhmä kokoontuu Päijät-Hämeen keskussairaalan äitiyspoliklinikan aulassa.

Synnytysvalmennus-ryhmät