Yhteydenotto terveydenhuoltoon

Näillä lomakkeilla saat yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen.

Huoli sukupuolitaudista

Jos epäilet itselläsi sukupuolitautia, haluat ammattilaisen arvioin tai testata onko sinulla sukupuolitauti, voit ottaa sähköisellä lomakkeella yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. Sinuun otetaan yhteyttä kahden viikon sisällä.

Hoitotarviketilaus

Tällä sähköisellä lomakkeella voit tilata tarvitsemiasi hoitotarvikkeita. Sähköisestä tilauksen käytöstä sovitaan aluksi jakelijan kanssa. Hoitotarvikkeista päätetään hoitopaikan kanssa. Hoitotarviketilaus on tehtävä vähintään kaksi viikkoa ennen tarvikkeiden noutamista. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä puhelimitse omaan jakeluyksikköösi.
Katso tiedot hoitotarvikkeiden jakelupisteistä

Apuvälineen tilanne 

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lainassa olevan apuvälineen tilanteesta. Lomakkeella voi ilmoittaa jos apuväline palautettu tai kadonnut, eikä uudelle ole tarvetta. Ilmoituksen voi tehdä myös toisen henkilön puolesta. 

Yhteydenotto sosiaalihuoltoon

Tällä sivulla voi tehdä lastensuojeluilmoituksenolla yhteydessä sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi, tehdä ilmoituksen sosiaalihuollon tarpeesta tai kysyä ikäihmisten palveluista.

Lastensuojeluilmoitus

Oletko huomannut lapsen tai nuoren olevan avun tarpeessa? Voit tehdä lastensuojeluilmoituksen sähköisesti ilman tunnistautumista. Kun olet lähettänyt lastensuojeluilmoituksen, poistu sivulta Kirjaudu ulos-painikkeella. Lue lisää lastensuojelusta.

Valitse lastensuojeluilmoitus sen mukaan, missä lapsi asuu.
Sähköinen lastensuojeluilmoitus (Lahti, ei Nastolan alue)
Sähköinen lastensuojeluilmoitus (Hartola, Iitti, Myrskylä, Nastolan alue, Orimattila, Pukkila)
Sähköinen lastensuojeluilmoitus (Heinola)
Sähköinen lastensuojeluilmoitus (Asikkala, Hollola, Kärkölä ja Padasjoki)

Yhteydenotto tai ilmoitus sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi

Oletko huolissasi omasta tai läheisesi elämäntilanteesta? Oletko ammattilainen, ja haluaisit ottaa yhteyttä asiakkaasi kanssa sosiaalihuoltoon? Voit olla yhteydessä alueesi sosiaalihuoltoon alla olevilla lomakkeilla. Yhteydenoton tekeminen ei vaadi sähköistä tunnistautumista. Kun olet lähettänyt yhteydenoton, poistu sivulta Kirjaudu ulos-painikkeella. Lue lisää sosiaalihuoltolaista 

Valitse yhteydenotto sen mukaan, missä henkilö asuu.
Yhteydenotto sosiaalihuollon tuen tarpeen arvioimiseksi (Hartola, Iitti, Myrskylä, Nastolan alue, Orimattila, Pukkila)
Yhteydenotto sosiaalihuollon tuen tarpeen arvioimiseksi (Heinola)
Yhteydenotto sosiaalihuollon tuen tarpeen arvioimiseksi (Lahti, ei Nastolan alue)
Yhteydenotto sosiaalihuollon tuen tarpeen arvioimiseksi (Hollola, Kärkölä, Asikkala ja Padasjoki)

Jos olet huolissasi henkilön tilanteesta tai haluat, että hänen sosiaalihuollon tuen tarpeita arvioidaan etkä saa suostumusta yhteydenottoa varten, voit tehdä ilmoituksen sosiaalihuollon tarpeessa olevasta henkilöstä alla olevilla lomakkeilla. Ilmoituksen tekeminen ei vaadi sähköistä tunnistautumista. Kun olet lähettänyt ilmoituksen, poistu sivulta Kirjaudu ulos-painikkeella.  Lue lisää sosiaalihuoltolaista 

Valitse ilmoitus sen mukaan, missä henkilö asuu.
Ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta (Hartola, Iitti, Myrskylä, Nastolan alue, Orimattila, Pukkila)
Ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta (Heinola)
Ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta (Lahti, ei Nastolan alue)
Ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta (Hollola, Kärkölä, Asikkala ja Padasjoki)

Kysy ikäihmisten palveluista

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä omasta tai toisen henkilön puolesta ikäihmisten palveluihin liittyvissä asioissa. Yhteydenotto ohjautuu Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän asiakasohjaus Siiriin. Sinuun otetaan yhteyttä viikon aikana.