Lähetä yhteydenottoja

Yhteydenotto terveydenhuoltoon

Näillä lomakkeilla saat yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen.

Apuvälineen tilanne 

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lainassa olevan apuvälineen tilanteesta. Lomakkeella voi ilmoittaa jos apuväline palautettu tai kadonnut, eikä uudelle ole tarvetta. Ilmoituksen voi tehdä myös toisen henkilön puolesta. 

Tällä sivulla voi tehdä lastensuojeluilmoituksen, olla yhteydessä sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi tai tehdä ilmoituksen sosiaalihuollon tarpeesta.

Huomioithan tehdessäsi ilmoitusta sosiaalihuollon tarpeesta, että ilmoittajan tiedot ovat salassa pidettäviä vain, jos ilmoittajana on yksityishenkilö. Jos ilmoitus tehdään yrityksen tai yhteisön edustajana yrityksen tai yhteisön yhteystiedoilla, ei ilmoittajataho ole salassa pidettävää tietoa.

Lastensuojeluilmoitus

Oletko huomannut lapsen tai nuoren olevan avun tarpeessa? Voit tehdä lastensuojeluilmoituksen sähköisesti ilman tunnistautumista. Kun olet lähettänyt lastensuojeluilmoituksen, poistu sivulta Kirjaudu ulos-painikkeella. Lue lisää lastensuojelusta.

Sähköinen lastensuojeluilmoitus (Päijät-Sote)  

Yhteydenotto tai ilmoitus sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi

Oletko huolissasi omasta tai läheisesi elämäntilanteesta? Oletko ammattilainen, ja haluaisit ottaa yhteyttä asiakkaasi kanssa sosiaalihuoltoon? Voit olla yhteydessä alueesi sosiaalihuoltoon alla olevilla lomakkeilla. Yhteydenoton tekeminen ei vaadi sähköistä tunnistautumista. Kun olet lähettänyt yhteydenoton, poistu sivulta Kirjaudu ulos-painikkeella. Lue lisää sosiaalihuoltolaista 

Yhteydenotto sosiaalihuollosta vastaavaan viranomaiseen (Päijät-Sote)  

Ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta

Jos olet huolissasi henkilön tilanteesta tai haluat, että hänen sosiaalihuollon tuen tarpeita arvioidaan etkä saa suostumusta yhteydenottoa varten, voit tehdä ilmoituksen sosiaalihuollon tarpeessa olevasta henkilöstä alla olevilla lomakkeilla. Ilmoituksen tekeminen ei vaadi sähköistä tunnistautumista. Kun olet lähettänyt ilmoituksen, poistu sivulta Kirjaudu ulos-painikkeella.  Lue lisää sosiaalihuoltolaista 

Ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta (Päijät-Sote)

Sosiaalihuollon ajanvarauspalvelut

Voit varata ajan lastenvalvojan palveluihin.

Tältä sivulta löydät ohjeet Omapalveluun kirjautumiseen sekä käyttöön ja hakemusten täyttämiseen liittyviä ohjeita. Puolesta-asiointia varten on täytettävä valtakirja, joka pitää toimittaa oman kunnan sosiaalitoimistoon. Lisätietoja sosiaalihuollon palveluista saat täältä.

Linkit ja ohjeet:
Ohje puolesta asiointiin Omapalvelussa
Valtakirja puolesta asiointiin Omapalvelussa
Omapalvelu hakemuksen tekeminen
Omapalvelu hakemuksen täydentäminen
Omapalvelu kirjeet
Omapalvelu lisäselvityspyyntö
Omapalvelu maksut
Omapalvelu omat tiedot
Omapalvelu päätökset
Omapalvelu uloskirjautuminen
Omapalvelun esittely
Omapalveluun kirjautuminen