Lähetä yhteydenottoja

Yhteydenotto terveydenhuoltoon

Näillä lomakkeilla saat yhteyden terveydenhuollon ammattilaiseen.

Huoli sukupuolitaudista

Jos epäilet itselläsi sukupuolitautia, haluat ammattilaisen arvioin tai testata onko sinulla sukupuolitauti, voit ottaa sähköisellä lomakkeella yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. Sinuun otetaan yhteyttä kahden viikon sisällä.
Täytä Omaolon seksitautiepäilyn oirearvio jos asut kunnissa Lahti, Hollola, Iitti, Kärkölä, Padasjoki, Asikkala, Orimattila, Myrskylä, Pukkila, Heinola tai Hartola.
Täytä Huoli sukupuolitaudista -lomake jos asut kunnassa Sysmä.

Apuvälineen tilanne 

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lainassa olevan apuvälineen tilanteesta. Lomakkeella voi ilmoittaa jos apuväline palautettu tai kadonnut, eikä uudelle ole tarvetta. Ilmoituksen voi tehdä myös toisen henkilön puolesta. 

Yhteydenotto sosiaalihuoltoon

Tällä sivulla voi tehdä lastensuojeluilmoituksenolla yhteydessä sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi, tehdä ilmoituksen sosiaalihuollon tarpeesta tai kysyä ikäihmisten palveluista.

Huomioithan tehdessäsi ilmoitusta sosiaalihuollon tarpeesta, että ilmoittajan tiedot ovat salassa pidettäviä vain, jos ilmoittajana on yksityishenkilö. Jos ilmoitus tehdään yrityksen tai yhteisön edustajana yrityksen tai yhteisön yhteystiedoilla, ei ilmoittajataho ole salassa pidettävää tietoa.

Lastensuojeluilmoitus

Oletko huomannut lapsen tai nuoren olevan avun tarpeessa? Voit tehdä lastensuojeluilmoituksen sähköisesti ilman tunnistautumista. Kun olet lähettänyt lastensuojeluilmoituksen, poistu sivulta Kirjaudu ulos-painikkeella. Lue lisää lastensuojelusta.

Valitse lastensuojeluilmoitus sen mukaan, missä lapsi asuu.
Sähköinen lastensuojeluilmoitus (Päijät-Häme)
Sähköinen lastensuojeluilmoitus (Heinola)
Sähköinen lastensuojeluilmoitus (Sysmä)

Yhteydenotto tai ilmoitus sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi

Oletko huolissasi omasta tai läheisesi elämäntilanteesta? Oletko ammattilainen, ja haluaisit ottaa yhteyttä asiakkaasi kanssa sosiaalihuoltoon? Voit olla yhteydessä alueesi sosiaalihuoltoon alla olevilla lomakkeilla. Yhteydenoton tekeminen ei vaadi sähköistä tunnistautumista. Kun olet lähettänyt yhteydenoton, poistu sivulta Kirjaudu ulos-painikkeella. Lue lisää sosiaalihuoltolaista 

Valitse yhteydenotto sen mukaan, missä henkilö asuu.
Yhteydenotto sosiaalihuollosta vastaavaan viranomaiseen (Päijät-Häme)
Yhteydenotto sosiaalihuollon tuen tarpeen arvioimiseksi (Heinola)
Yhteydenotto sosiaalihuollosta vastaavaan viranomaiseen (Sysmä)

Jos olet huolissasi henkilön tilanteesta tai haluat, että hänen sosiaalihuollon tuen tarpeita arvioidaan etkä saa suostumusta yhteydenottoa varten, voit tehdä ilmoituksen sosiaalihuollon tarpeessa olevasta henkilöstä alla olevilla lomakkeilla. Ilmoituksen tekeminen ei vaadi sähköistä tunnistautumista. Kun olet lähettänyt ilmoituksen, poistu sivulta Kirjaudu ulos-painikkeella.  Lue lisää sosiaalihuoltolaista 

Valitse ilmoitus sen mukaan, missä henkilö asuu.
Ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta (Päijät-Häme)
Ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta (Heinola)
Ilmoitus sosiaalihuollon tarpeesta (Sysmä)

Kysy ikäihmisten palveluista

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä omasta tai toisen henkilön puolesta ikäihmisten palveluihin liittyvissä asioissa. Yhteydenotto ohjautuu Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän asiakasohjaus Siiriin. Sinuun otetaan yhteyttä viikon aikana.

Sosiaalihuollon ajanvarauspalvelut

Voit varata ajan seuraaviin palveluihin: Sosiaalihuollon ohjaus ja neuvonta ja lastenvalvojan palvelut.